Search This Blog

Sunday, January 8, 2017

Manifest

Nu stiu cati dintre voi ma vor cunoaste cu adevarat si nu cred ca acesta este de fapt scopul blogului. Daca e s-o iau asa totul este despre autocunoastere, despre gasirea vocatiei (cum spune un psiholog despre care poate o sa vorbesc un pic mai incolo) si despre umplerea timpului.

Imi doresc evident, ca oricine isi incepe un (nou) blog sa am "followers", sa fiu din ce in ce mai citita/cunoscuta si sa ajung sa castig bani din asta, dar hai sa vedem ce-o sa iasa: o sa iasa ceva frumos, pentru ca o vom lua pas cu pas de la zero. O sa iasa un fel de jurnal online cu ceva articole mai mult subiective, dar in timp stilul se va rafina si feedback-urile voastre vor fi bine primite. Veti gasi asadar aici, cel putin pentru inceput, recenzii de carte, de filme, seriale si restaurante, dar si traduceri din diverse domenii. Pentru critici: nu voi scrie (deocamdata) cu diacritice mai mult din comoditate si datorita faptului ca din ce in ce mai multe site-uri au renuntat la folosirea lor... desi suntem inca in Romania ne aliniem si noi la standardele internationale, nu exclud insa folosirea acestora in viitor.

Asadar, va urez lectura placuta, daca aveti sugestii de teme le puteti lasa in orice comentarii sau daca pur si simplu doriti sa va spuneti parerea despre vreunul dintre articole chiar va incurajez cu drag s-o faceti.

No comments:

Post a Comment