Search This Blog

Saturday, March 11, 2017

PetExpo 2017


PetExpo, cel mai mare targ cu, despre si pentru animale de companie din Romania va avea anul acesta loc in perioada 5 – 7 mai, la Romexpo. Cea de-a noua editie a targului reuneste cele mai importante companii din domeniu. 

Anul acesta vor fi prezenti peste 40 de expozanti pe o suprafata de mai mult de 1000 mp de standuri. Expozanti din 6 tari vor incerca sa convinga publicul format din profesionisti, iubitori de animale si animalele lor sa aleaga produsele cele mai potrivite, cu scopul de a face viata necuvantatoarelor mai frumoasa. De asemenea, in 2017 se asteapta peste 15.000 de vizitatori, profesionisti si iubitori de animale de companie iar oferta o reprezinta una dintre cele mai complete de pe piata europeana in materie de servicii, hrana si produse de uz veterinar.

La aceasta editie vor fi organizate evenimente si concursuri de grooming, prezentari de moda pentru catei, vor fi prezentate locatii de cazare si servicii veterinare de ultima generatie. Toate acestea deoarece conceptul de “lifestyle” pentru animale de companie este tot mai vizibil, iar PetExpo va veni cu lansari de produse in domeniul nutritiei echilibrate si a hranei bio pentru caini si pisici.

Costul unui bilet de intrare va fi de 10 lei pentru adulti, iar pentru pensionari si copii de 5 lei, in timp ce animalele de companie si copii sub 5 ani vor avea intrarea libera. Cei mici vor avea si o zona dedicata cu activitati proprii. Programul targului va fi vineri si sambata intre orele 10:00 - 19:00, iar duminica intre 10:00 - 17:00. 

Mai multe detalii despre eveniment se gasesc pe www.petexpo.ro si pe pagina de Facebook a targului.




No comments:

Post a Comment