Search This Blog

Friday, March 10, 2017

Targ de carte SF&Fantasy: Final Frontier #6


In week-endul 1-2 aprilie, intre orele 11:00 si 19:00, la Centrul Cultural Casa Artelor  (B-dul Mircea Voda nr. 5, Sector 3, Bucuresti), va avea loc editia numarul sase a singurului targ de carte SF & Fantasy.

Organizatorii au pregatit cele mai noi aparitii si volume la preturi speciale de la editurile pasionatilor de SF & Fantasy (Nemira, Paladin, Corint, Millenium, Herg Bennet, Tritonic, Crux), board games de la Red Goblin, benzi desenate si figurine de la HAC!BD. Volumele in limba engleza vor fi de la Books Express, iar romane politiste de la Crime Scene Press. Cei mai cunoscuti autori romani de SF&Fantasy vor fi prezenti cu lansari de carte si paneluri interactive. Invitatul special al targului Final Frontier #6 este scriitorul Dan Dobos.

De 1 Aprilie cavalerii Jedi si elfii din Stapanul Inelelor vor face un salt din paginile cartilor in realitate, iar daca vreti sa va alaturi lor, vor exista obiecte fan art de la Nyx Art si Wizart Room care sa va transforme intr-un personaj fantasy. Pentru cei curajosi transformarile pot fi si mai socante, cu ajutorul demo-ului de machiaj SF facut de Alina Diana Crisu si echipa.

La atelierele de la targ puteti invata sa faceti benzi desenate cu Vlady, afla totul despre anime cu Alice si veti putea calatori in spatiu la atelierul de Astronomie cu Adrian Sonka, lector Fundatia Calea Victoriei. De asemena, micii invatacei in ale SF-ului sunt asteptati la atelierele de robotica ale Academiei inventeaza.ro.

De data aceasta cinefilii au ocazia sa urmareasca un scurtmetraj semnat de scriitoarea Doina Rusti si sa participle la o sesiune de Q&A.

Stati cu ochii pe Final Frontier.ro si nu uitati de Evenimentul creat pe Facebook pentru discutii si noutati.  #FF6.

Cand: 1-2 aprilie 2017
Unde: Centrul Cultural Casa Artelor  (B-dul Mircea Voda nr. 5, Sector 3, Bucuresti)
Program: 11:00 – 19:00
Intrarea Libera

Eveniment marca Bookblog.ro

Parteneri principali: Centrul Cultural Casa Artelor  si Primaria Sectorului 3

Pentru mai multe informatii:
--
Andreea Chebac
Project Manager
chebac.andreea@gmail.com
andreea@bookblog.ro
0741.145.951

No comments:

Post a Comment